Susi Städ är en bra städfirma nära Kristianstad

Susi Städ är en bra städfirma nära Kristianstad

Hej på er alla fina följare

I helgen hjälpte jag min mamma att leta upp en städfirma i Kristianstad som kan hjälpa henne med hennes städ en gång i veckan. Först sökte vi efter olika städfirmor och sen kikade vi på deras hemsidor och letade ifall de hade fått olika betyg eller rekommendationer och utifrån det så fick vi et urval av tre stycken som jag ringde och pratade med. Till sist blev det att vi valde Susi Städ och det känns så bra att hon kommer få den här hjälpen och lite avlastning.

Min mamma är väl ganska pigg och kry fortfarande men jag tycker att man kan få göra det lite bekvämt för sig när man ändå har gått i pension. Det känns skönt för mig också att veta att hon kanske tar det lite lugnare och tar emot den här hjälpen så att hon sparar på sin rygg som hon har en del besvär med. Jag tänker att om hon tar hjälp av en städfirma så kanske hon också mår bättre i ryggen om hon slipper vissa moment så som dammsugning och sådant. Jag har hjälpt henne så gott jag kunnat och hunnit nr jag är där, men det här blir en lättnad för oss båda.

?Det finns ju så många olika anledningar att anlita en städfirma, oavsett om det handlar om att underlätta vid en flytt eller om det handlar om att avlasta med veckostädningen när vardagen ändå känns tuff att få ihop. Innan kanske det var vanligare att man som företag anlitade en städfirma för att städa typ kontor och lokaler med mera, men det märks att fler och fler privatpersoner inser värdet av att få den hjälpen också. Det är i alla fall skönt att det finns sådana tjänster att ta hjälp av. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.