MM Massage och Friskvård i Fagersta

MM Massage och Friskvård i Fagersta

Hej på er alla fina följare

Hoppas att ni alla mår bra. Här i Fagersta är det ganska grått idag men det känns ändå som att humöret är på topp. Igår var jag på massage och det gör alltid så himla gott. Egentligen hade jag nog inte haft något emot att få ligga hemma en dag på soffan och bara kolla på film och känna hur avkopplingen från massagen hade fått hänga kvar lite till. Men så är det tillbaka till jobbet och köra på som vanligt. Men det var en skön paus igår och det gör att man i alla fall får lite ny energi. Sen är det som att kroppen liksom tackar en för att man tar hand om den och rår om den lite extra.

Jag känner att jag skulle behöva mer tid för just det nu, så jag ska försöka avsätta mer tid för återhämtning och för sådant som fyller på energi. När man känner att man har för mycket i ens liv som tar energi istället för att den ger, då är det hög tid att göra något åt det innan man själv tar slut. Massage är ett sätt att fylla på tycker jag. Sedan kan man läsa en feelgood-roman, lyssna på någon rolig podd, kolla på mysiga filmer, lyssna på musik och dansa!

?Promenader ute i naturen, meditera och baka tycker jag är andra saker som hjälper mig att fylla på. Sen kan man ringa en vän man inte pratat med på länge eller skriva vykort och skicka till någon du tänker på. Idag när alla hälsningar vanligtvis kommer digitalt så blir man nog extra glad av ett skrivet vykort. Om du bor i Fagersta eller i närheten så kan jag i alla fall varmt rekommendera MM Massage & Friskvård om du vill boka dig en härlig och välgörande behandling. Må så gott nu och var rädda om er!


Kommentarer är stängda.