Välstädat på kontoret

Välstädat på kontoret

God morgon, god morgon allt gott folk. Den här dagen startar jag med att skriva ett inlägg om ett städföretag som inget annat heter än Tindra Städservice. Jag har vänt mig till dem det senaste året och fått hjälp med kontorsstädningen och jag kan inget annat säga än att jag känner mig nöjd med deras städservice inom kontorsstädning i Huddinge. 

Det här är ett städföretag som hjälper både privatpersoner och företagare och de har funnits under rätt så lång tid. Jag vill gärna använda den här bloggen till att ge er läsare tips och rekommendationer och det brukar bli sådana här tips-inlägg, och idag är det alltså Tindra Städservice som jag vill slå ett slag för. Det här företaget har bred kunskap inom städ, och när flera andra företagare berättade att de anlitar Tindra Städservice inom kontorsstädning i Huddinge och att de var grymt belåtna bestämde även jag att vända mig till dem. De arbetar alltid utifrån mina behov och jag känner mig nöjd med städningen som de utför på kontoret. Det är så bra att det går att få hjälp inom det här området, för det innebär att vi på vårt företag kan ägna åt oss vår kärnverksamhet i stället för att fissa och feja. Ett stort extra plus i kanten för att det här städföretaget har en sådan trevlig och serviceinriktad personal. Nu hoppas jag att ni alla som sliter med kontorsstädning här i Huddinge inte ska kämpa längre utan i stället vända er till detta eminenta städbolag. 


Kommentarer är stängda.